Det er verdt å nevne at tag heuer kopi som leder av topp sportsklokke

Den verdensberømte luksusvaregruppen LVMHs berømte sveitsiske klokkermerke tag heuer kopi Den 28. globale butikken vil bli avdukket i Beijing i oktober 2010. For å feire denne hendelsen presenterte tag heuer kopi spesielt 2010-mesterverket for åpningen av Beijing-butikken – Big Bang Tutti Frutti og det nye “Million Dollar” -uret.
Spesialbutikken hylder premierbutikken i Beijing Oriental Xintiandi og vender mot Wangfujing Street, “Kinas første gågate”. Og den andre er plassert i verdens topp luksus shoppingområde – Champs Elysees i Paris, Miami, Taipei 101 Tower, Central, Hong Kong, Dubai WAFI som Hublot boutique, er Beijing Wangfujing butikken også som følge av “Art of Fusion“, heter det Brand konsept.
“Art of Fusion” som tag heuer kopi sjel, ikke bare fokusere på en fet blanding av uvanlige materialer watchmaking, mens mer forpliktet til tradisjonell sveitsisk watchmaking tradisjon og teknologi, den perfekte blanding av moderne urmaker håndverket en ny estetikk. Big Bang klokker frukt føler deg komfortabel utvalg av naturgummi, skalerer lær mønster rike kalt den mest overlegne av alligator hudfarge samt lang og smal som edelstener hånd-cut element i klokken tekniker utsøkte tradisjonelle watchmaking Under skulpturen er moderne design og tradisjonelle ferdigheter mer “Beijing” -farge!
Det er verdt å nevne at tag heuer kopi som leder av topp sportsklokke, også vil avdekke det nye “Million Dollar” -uret. patek philippe kopi mesterverk “Million dollar” utvalg av førsteklasses diamanter, som følge av enestående ånd av innovasjon, superb overlegen ferdighetsnivå og vanvittig kreative lidenskap, kjernen begrepet Hublot – usynlig mosaikk, watchmaking tradisjon og topp teknologi – Perfekt integrering.
Intrikate hånd tabell ferdigheter, kombinert med ultra avansert maskineri innlegg teknologi, resultatene av den siste ur, en global “første”, representerer høydepunktet av prestasjon watchmaking teknologi og kunst estetikk. To unike mesterverk “million dollar” mulig watch imponerende debut Beijing – “One Million Big Bang Lady” diameter 38 mm, den minste noensinne damene se millioner av dollar, ikke bare usynlig dial med hvite diamanter innlagt omega kopi er også full av strålende diamanter, som er et perfekt smykkestykke! Og en annen del av “Million Dollar Tourbillon” er utmerket og viste sjelden smaragd makt lagring, perfekt kunsten mosaikk diamant og smaragd smeltet til forvirring mellom! Beijing butikken åpningsseremonien, Kina Tilhengerne vil snart være heldig nok til å oppleve dette mesterverket.
Som navnet antyder, i fruktserien, er det vanskelig å finne den sterke følelsen av den forrige Big Bang-klokken. Ved første øyekast kan klokken gi folk et veldig friskt inntrykk, og det er selvfølgelig også et godt valg for vårdager. Se fargene har også sine egne særtrekk, “Lemon”, “eple”, “Rose”, “lilla”, “oransje” og “blå”, slik at alle skal eie mest favoritt farge bæres på håndleddet på. Avhengig av farge på klokken, har hvert klokke et annet perle sett på skiven, noe som gjør klokken mer attraktiv for kvinner.
I en slik årstid begynte folk å planlegge for det nye året mens de gradvis ble kvitt de oppblåste vintertøyene. Temperaturen stiger er som et vannskille livsstil, for ikke lenge siden, disse fargene i endeløse møter, også sakte begynte å falme fra alles redusert timeplan i stedet er det et økende antall friluftsaktiviteter. Alle endringene har også gjort oss til å tenke på det: om klokken som har blitt parkert i våre håndledd i lang tid, bør også gjøre noen endringer i vinter og vårsesong.
Si farvel å kle seg
Enten det er elegant, sofistikert kompleks funksjon klokke, eller en blendende diamant smykker tabellen, størrelsen på samlinger i det brede utvalget av disse klokkene vises alltid gjør brukerens siktlinje plutselig blitt fokus for oppmerksomheten mellom. Imidlertid er disse dyre og verdifulle klokka naturligvis ikke egnet for reisenes behov. Samtidig er vi vant til enkle modeller slitt på jobb kjole form, sin stil vanskelig å se i harmoni med den uformelle enkel stil, er jeg redd for å forestille seg noen iført en uformell sportsklær spekter av barnas venner, håndledd Bruk en PP eller Lange edelt metall tre-nål klokke.
Fargerik skygge
Nevnte ord som beskriver våren, som lilla eller røde, er de mest brukte, og viser hvor vakkert vårfarger kan gi et godt inntrykk. Spesielt i april, blomstene som blomstret i blomst, de grener som bare spyttet grønn, ga oss mer visuell nytelse. Men hvis du for øyeblikket har på deg en klokke med en enkel tone av svart og hvitt som følger lavnøkkel tradisjonen, er det ikke uforenlig med denne lyse våren?
Rem-endring
Endring av sesongen, la oss velge vakten når klokken ikke bare trenger å bry seg om utseende, teknologi, bør ta hensyn til slitasje denne klokken kan gi deg nok komfort: egnet stropp materiale, kan tjene til å styrke Åndbarhet, reduserer håndleddets evne til å binde, tvert imot, vil noen typer stropper ikke virke passende etter å ha kommet inn i våren. For eksempel markere utsmykkede kvalitet silke stropp, i svette, vanndamp, “Hjelp”, vil livet bli sterkt redusert, mens den på håndleddet svette, vil kontakt med lærreim være ganske ubehagelig. Derfor, om vinteren falmet denne gangen, valg av en passende stropp imperativ.
Audemars Piguet kopi er det beste valget.