Hvorfor verdien jeg bare flink Rolex kopi s armbånd?

I dag vil jeg gjerne presentere flink Rolex kopi-stroppen, og det er ikke for sent å gå direkte til emnet. Jeg har ikke betalt mye oppmerksomhet armbånd og stropp, er grunnen til at den normale metall armbånd å bære hva problemet ikke ville oppstå, belte iført lang tid skjønt ønsker å endre, men hvor vi kan endre stroppen rundt mye, hvis det generelle Stroppen er ikke god nok, du kan også gå til den tilpassede stroppen. Custom stropp noen innenlandske bedrifter fra valg av materiale, velge farge finish til stroppen, vil midten ikke ta veldig lang, skreddersydd stropp tekstur og kvalitet er bedre, og prisen ikke er for høy, kan det også være merket med tilsvarende klokke Merkelogoen, når du trenger å bytte stroppen, kan du hvile lett. Men i alle klokker, armbånd flink Rolex kopi oppmerksomhet til meg alene, som vi alle vet, bruk av ulike typer armbånd flink Rolex kopi er ikke det samme, og til og med samme type armbånd, armbånd mellom ulike perioder, det er en veldig stor forskjell. Dette har ført til en betydelig innflytelse på verdien av en flink Rolex kopi, og til og med et spørsmål om en Rolex skal kjøpe eller ikke. Det betyr mye.

Selv nå er de fleste merkevarene ikke laget av seg selv, de er kjøpt fra utsiden. Rolex er for tiden en av de få se fabrikkene som kan produsere sine egne klokker, men i utgangspunktet har Rolex ikke muligheten til å produsere klokker. I historien ble det første Rolex armbåndet kjøpt av Rolex fra utsiden. På 1930-tallet, trenger en klokke armbånd ekstra kostnad, som i dag, er et armbånd prisen er svært høy, noen ganger et armbånd vil stå for halvparten av prisen på hele klokke (for ikke å nevne en kjede nå, er å gå med arbeidskraft En kjede, prisen er også veldig høy, spesielt den lille kronen på Rolex spenne, hvis den går tapt, må du bytte et armbånd).
En stor forbedring i flink Rolex kopi s armbånd er tilsetningen av en buet kjedeforbindelse foran armbåndet slik at armbåndet og saken kan fusjonere. Dette har også blitt begynnelsen på det moderne emaljearmbåndet.
Vi ser nå at det store flertallet av Rolex er kjedebåndsur, og det er ikke mange modeller av belter. Men i begynnelsen ble Rolex Oyster-armbåndet bare brukt på boblebaksiden og Rolex tidlig kronograf. Andre klokker kan utstyres med belter, til en dag (1952) gjorde Rolex en stor forbedring på kjeden, slik at stroppene virkelig blir det vi er kjent med. De tidligste Rolex kjederremmene ble hengt mellom lugs og det var et gap mellom armbåndet og saken.
Nå er vår vanlige falsk rolex modellen som bruker tredje generasjons kjeden. De viktigste problemene i den tredje generasjonen av -formet armbånd er hul og solide. Koblingene i det tredje generasjons -formede armbånd er forseglet fra siden, men den opprinnelige tredje generasjonen -type armbåndskoblingene er hule. Utsiden er forseglet, men innsiden er hul. Det var et syn at grunnen sette Rolex armbånd laget av hul, fordi for å redusere vekten av klokken (dette er bare en gjetning), men uansett grunn, hule koblinger det er noen problemer er uunngåelige. Det er sant at det ikke er solidt, men det er sant at det er skittent i de hule koblingene, spesielt om sommeren, når du svetter og oljer. Kjedekoblingen til hele armbåndet er en solid metallblokk. Dessuten, i tillegg til kjedeforbindelsene, var stedet hvor frontkjeden og saken var forbundet, faktisk hul, og senere ble den erstattet med en solid en.
I den antikke Rolex-samlingen er det et problem å være klar over. Jeg lærte at noen tok samlingen av antikke Rolex til Rolexs offisielle ettersalgsvedlikehold. Under vedlikeholdsprosessen vil Rolex offisielle erstatte noen gamle deler med nye deler. Vi tror generelt at Rolexs tjeneste er så bra og så detaljert. Men for antikke urentusiaster kan det ikke være gode nyheter, fordi deres klokker ikke er originale.
Det sier seg selv at bortsett fra Rolex, har jeg aldri lagt merke til armbåndet til noen annen klokke, fordi Rolex-armbåndet vil påvirke salget av klokker direkte. En av de største funksjonene i Rolex-klokker er identifikasjonen mellom de ulike modellene. Rolex ser ut til å ha et lignende utseende, men gjennom detaljene i klokken kan små steder skille seg på et blikk om det er en ny modell eller en gammel modell. Armbåndet er en av de mest åpenbare funksjonene for å identifisere Rolex nye og gamle modeller. Det er mye Rolex som for øyeblikket er på markedet, og de femcifrede gamle og 6-sifrede nye modellene er de største. De nevnte yachter 16622 og 116622 er et veldig godt eksempel. To meter lang yacht er nesten ingen forskjell, bevegelses støtdempere, fjærer disse små detaljer vi ikke kan se, det er bare gjennom armbånd. Armbåndene på 16622 og 116622 er vesentlig forskjellige og kan ses på et øyeblikk. Vi ser ofte en slik situasjon, bord solgt en yacht, modell 116622 er tema, prisen er svært lav (lavere enn den generelle pris 116 622), imponerende, en titt å vite armbånd er 16 622, det viste seg å være feil standardmodell . Derfor kjenner jeg ikke den andre bordets armbånd, men jeg vet årsaken til Rolex armbåndet.
I året før lanserte falsk rolex den nye DAY DATE40 (228238). Den nye DD40 bruker en ny teknologi i armbåndet, og erstatter stålakselene i armbånds koblingene med keramiske aksler. Dette er fordi, før Rolex armbånd, vil særlig fem mer perler av slike mellom lenker kjeden, med en lang tid blitt løst, løse kjedeledd blir, ikke firmaet. Etter å ha skiftet til en keramisk aksel, er keramikken mer slitesterk enn den forrige stålakselen, noe som gjør armbåndet sterkere. Ifølge tradisjonen til Rolex, etter estimeringen, vil nivået på replika klokker-armbåndet bli forbedret igjen. Det har blitt etterlignet og aldri overgått. Dette er armbåndet til falske klokker.