flink imitasjon klokker ny endring vil bli introdusert kopier klokker

flink imitasjon klokker først publisert i 2010, er den nye strukturen ganske forskjellig fra den tradisjonelle tourbillon, diameter 14,5 mm oversized balanse, i tillegg til å presentere tourbillon bur, og snart samhold watch industrien oppmerksomhet. I dag er den nye stilen i øverste etasje, ikke bare et rikt interiør, men utseendet er uten sidestykke. Stereoskopisk 3D utforming 18K oppringning er det to muligheter, nemlig sort eller sølv behandling, delikat og finkornet struktur glitrende peker, mosaikk polering frontplaten og undersiden av side polert ståldeler.
Enkelt knapp kronograf kombinert med stor tourbillon
flink imitasjon klokker  mer spesielt, ved at den kolonne hjul mekanisme for å styre bruk av tid, rotasjon perioden av tourbillon er forskjellig fire minutter, og en diameter som er større enn rammen, spesielt anordnet på utsiden av resten av rammen, bringer en helt annen Visuell opplevelseflink imitasjon klokker ved hjelp av kanonisk pekeren utforming, med eksentrisk anordnede timer sub frontplaten, en sentral minuttviseren og sentralklokken hånd, den andre tidssonen skjerm og natt, liten andre bevegelig uavhengig konstant, positiv tenkning og 30 minutter indikert.
I en konvensjonell mekanisk klokke, når svinghjulet svinger frem og tilbake, er den ene siden av tyngdepunktet alltid forspent, vil tyngdekraften påvirke balansen svingning er lang i begge retninger på langs ulike amplituder. Ankomsten av Tourbillon, er for å motvirke tyngdekraften på tidtaking feil forårsaket av uret, svinghjulet i rammen vil tillate rotasjon av sving, flukt og balansehjulet er å oscillere rundt den samme rotasjonsaksen, når tourbillon buret Etter en rotasjon vil tyngdekraften på hele rømningsstrukturen bli kompensert en gang, noe som betyr at rømningsstrukturen automatisk kompenseres, balansert og stabil når som helst.
” flink imitasjon klokker ” balanse hjul er større enn rammestørrelsen, som er opphavet til navnet, det greske ordet “Exo” Roten er “ytre” mening, støtter svinghjulet seg altfor generell Tourbillon annerledes, det er ikke flying tourbillon Det er ikke en tradisjonell tourbillon festet av to broer, men mellom to juvelelager. Tourbillon konvensjonell rammestørrelse er større, jo mer tung vekt, krever mer energi er trykket inn, så rammestørrelsesreduksjon, å redusere energiforbruket, har likevel en stor størrelse av balansen er mindre utsatt for eksterne krefter fordeler forstyrrelser. Strukturen til den store størrelsen på balansen med turbillon-kronografen kan redusere energiforbruket med 30%, og energien som er lagret, brukes til å drive timingstrukturen uten å påvirke nøyaktigheten av selve klokken.
Blant de tradisjonelle tourbillon mekanisme, rotasjonstregheten til det som dannes av den operasjon, som også ligger på innsiden av rammen som kan påvirke driften av balansehjulrammen, replika klokker vil bli plassert utenfor rammen av svinghjulet, helt løse problemet, slik at svinghjulet for å kjøre mer nøyaktig. flink imitasjon klokker  rytme kan ikke bare nyte vakre den store størrelsen på svinghjulet, samt en motvekt for fine justeringsskruer, vil fullstendig syn ikke bli hindret rammeverk. Klokken tolv åpnes et stort vindu, og alle de synlige panelene er dekorert med et sirkulært mønster for å oppnå den vakreste visuelle effekten.
Nytt design dag og natt display dial Andre tidssone praktisk pluss poeng
Fan falsk rolex ved hjelp av pekeren frontplaten konstruksjonsregler, minutt og klokken andre hånden på senteraksen posisjonen av den mest signifikante, gruvedrift desentrert time, men det er en hemmelighet, ikke bare i stand til å indikere lokal tid, timeviseren gren er det en annen indikasjon på ansvarlig de to lokal tid, med openwork gull hender, er den andre tidssonen blå stål hender, kan velge å vise noen gang en global tidssone. Den tredimensjonale underflateplaten gir hele dialen en subtil tredimensjonal følelse, og tidsangivelsen forvandles til et fjerde mellomrom på tallerkenen. Broen er skrudd til det sirkulært dekorerte bordet, og du kan føle det rike tredimensjonale nivået på et øyeblikk.
Ved halv fem natt stilling er en ny konstruksjon av skjermen sub-dial, blått stål pekeren, pekeren den samme fargen på den andre tidssonen, med en halv sirkel på sub-lys frontplate, en halv omdreining mørkere fargekodet for å vise 24 Timer av dag og natt. De grå blokkene i begge ender representerer himmelens mørke kvelder og himmelens morgengrytmomenter. Ordene “LEVER” indikerer klokken seks om natten, og “COUCHER” står for klokken seks om morgenen.
I platinestilen er platene dekket, mens på rosengullet er platene dekket med et lag av rosengull. Skiven er laget av rent gull, med en rekke graverte mønstre i hvert funksjonsområde, et konstant bevegelsesfritt uavhengig lite sekund klokken 9, og en innlagt ring med saken. H sub klokken seks stilling av viseren ytre og indre runder time mark, og for sollys strålingsmønster behandling, kan enkelt skille mellom indre og ytre ringer er utsatt for to tenner timer ring matt behandling, trykt med svart romertall timers merket, den ytre ringen Litt svømmet opp.
Rolex kopi timing kobling, kolonne hjul kontaktflaten med hjertekurven, må et forstørrelsesglass for å være sakte justere slipeIndustri, er det bare et feiltusendedels millimeter, og ståldeler Villeret fylte V Kronografebroene er håndskaket. Ståldelene er håndpolert med oljestein og broen er håndlagt med Genève-krusninger. Store tunge svinghjul ytre side med presisjon justeringsskrue, fjæren utover folde ut Phillips-kurve, slik at fjæren har den mest lineære justeringsseksjon. Vibrasjonsfrekvensen er klassisk 18.000 ganger i timen, noe som tilsvarer 2,5 Hz. Nøyaktigheten av reisetiden er en femtedel av et sekund. Start, stopp og nullstilling av kronograffunksjonen er avhengig av å trykke på en knapp som er koaksial med kronen.
Rett tidkrevende på grunn av de på produksjonsvanskeligheter, tar Rolex kopi begrenset opplag, manuell svingete mekanisk bevegelse Cal. 16.60, i henhold til klokken enkelt, uavhengig liten andre side, en annen tidssone indikasjon tourbillon fire minutter, blir kolonne hjul mekanisme den veks, nivået av clutchen struktur, 18K rose gull tilfellet 18K gull dial, de overflatebehandlede sølvpartikler, 18K hender, håndsydd alligator rem, 18K rose lilje spenne.