i 1776, Genève urmaker la • Mo Va Puzai lansert omega kopi

Selv om de “store og små tre nåler” er de to vanligste pekeroppsettene, ut fra det moderne folks estetikk, tar de “store tre nålerne” seg i mainstream. Noen vil si den mer tradisjonelle tre-pin se, det er ikke sant, hvis fra synspunkt av historien til klokken er faktisk en liten tre-pinners klokker vises før tre-pin vakt, i 1776, Genève urmaker la • Mo Va Puzai lansert omega kopi.

Jeg personlig har alltid følt ganske nostalgisk omega kopi i form, tross alt, gamle lommeur på en “tre-pin” som, og det er visuelt det er en følelse av instrumentet på den gamle maskinen. Den lille trehånds klokken sier at det ikke er enkelt. Utformingen av skiven, hvordan å plassere de små sekunder, og hvor å plassere den er alle tester av merkevarens estetiske. I år er det en veldig god liten tre-nål klokke som er en god tolkning av tidsevaluering.
Å se denne omega kopi på BaselWorld omgjorde fullstendig mitt etablerte inntrykk av hippocampus. Etter å ha kommet tilbake til Beijing, fant jeg litt informasjon om at dette er det originale utseendet på hippocampusklokken.omega kopi  er utseendet på en formell klokke med en diameter på 34 mm og en støtbestandig bevegelse.
Tilbake i andre verdenskrig ga Omega mer enn 110 000 klokker til British Defense Air Force og andre grener. Disse klokker har utmerket vannmotstand og er motstandsdyktige mot de kraftige magnetfeltene som genereres av fightermotoren. Etter krigen brukte Omega den avanserte teknologien som ble akkumulert under produksjon av militære klokker til produksjon av sivile klokker.
CK 2518 liten trepinne Chronometer-versjonen er også inspirasjonen til lanseringen av falsk rolex Series 1948 Limited Edition-klokken. Den har en rustfritt stål veske med et skrue i bunndeksel som er vanntett til 60 meter. Bevegelsen bruker Omega første generasjons stunbevegelse 28.10.
Årets Cartier kopi Limited Edition-klokke fortsetter utformingen av den originale klokken i utseende. Hvordan sier jeg at jeg ikke har sett prototypen til denne klokken da jeg så denne klokken, det ga meg den første følelsen er veldig Formell, klassisk, veldig spesiell. Diameteren 38 mm er også veldig egnet for håndleddet mitt. Det er litt tykkelse i tilfelle, jeg tror det er akkurat, for tynt og retro følelse er litt verre. Saken er polert og tekstur er veldig bra.
Den lyse sølv buede dialen har en følelse av oldness når lyset ikke er nok, veldig vakkert. Både timen og minutthendene bruker en pilformet peker og den lille sekunders hånden er satt klokka 6. Med en brun lærrem og en polert, frostet stållås, er vintage Omega-logoen festet til spenningen for å matche det originale uret. Klokken er også utstyrt med en grå Omega-NATO-NATO-militærrem som symboliserer marinens logo.

Fronten er klassisk, men ryggen er basert på den nyeste teknologien til Omega. For å sikre vanntett til den opprinnelige teknologien på den tiden gjorde ikke tilbake gjennom, men dette er å bruke den patenterte Omega Naiad lås teknologi, slik at bevegelsen er best demonstrert i fortsettelsen av den opprinnelige forutsetningen for å gi 60 meter under vann. Og merker i safir glass tilbake på 70th anniversary logo lasergravering, Chris krig håndverket mønstre, samt Royal Air Force sin første jetfly av valg – Gloucester Meteor fighter mønster, og hånd-farget.
Omega 8804 bevegelse rustet til å oppnå Observatory bevegelse, ikke bare tåler den magnetiske feltstyrke på 15 000 Gauss og vedtatt åtte av strenge tester fastsatt av Swiss Federal Institute of Justervesenet (METAS), for å oppnå høye standarder for watchmaking.
Selv om Audemars Piguet kopi ikke har blitt lansert i lang tid, er høy ytelse og høye spesifikasjoner av bevegelsen den representerer blitt nevnt mange ganger før. Vi vil ikke si mye her. Å si Mens Seamaster 1948 limited edition se liten andre utseende som en liten tre-pinners klokke, enkel, elegant, sterk retro følelse, er disse punktene utstyrt med bord diameter 38 mm er mer egnet for magre mennesker leddet. Denne klokken kommer til salgs på Omega-butikken i oktober i år. Interesserte venner kan gå til butikken på forhånd for å spørre, og bør kunne bestille på forhånd.
Tross alt betraktes klokken av de fleste som et rasjonelt produkt av “mekanisk dominans”. Hvis alle funksjoner er kombinert med følsomhet, føler vi at det er en “månefase” -funksjon. Enten det er den lyse månen i nattehimmelen eller månens ansikt, føler folk seg mild og hjerte-følelse. Dette paret tolkninger av “hjertet” kjærlighetshistorien til Valentinsdagbordet, den mest attraktive er månenfaseutformingen. I tillegg er mennsmodellene utstyrt med en ultra-tynn bevegelse. I “Paris Stud” -ruten er det kontinuerlig vekt på hvetekorskiven, hånden og månenfasen. Kvinnermodellen med en solidfarget perlemorskive med et diamantbeskyttet veske gjør at den delikate 33mm diameterskiven ser linjelignende ut, som er perfekt for kvinners slanke håndledd. De to modellene med helt forskjellige detaljer er også følsomme for situasjonen på grunn av tilsetningen av månefasen og den tilsvarende posisjonen til den lille sekunders hånden.